Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Oulurastit Yleistä

 1. Järjestäjät 2022-05-24 21:19:09

  SK Pohjantähden järjestämissä Oulurasteilla on käytössä korttimaksupääte ja toivomme käteisen sijasta maksu suoritettaisiin korttimaksulla!

  Moni muukin järjestävä seuran on tänä vuonna hankkinut korttimaksupäätteen, joten käyttäkää korttimaksua näissäkin tapatumissa. Käteisen tallentaminen pankkiin aiheuttaa järjestäjille turhaa työtä ja ylimääräistä kulua.

  Kiitos kaikki korttimaksajille etukäteen!
 2. Käteisen käyttäjä 2022-05-26 11:52:23

  Onko tämä SK Pohjantähden ilmoitus merkki ettei toivota käteisen käyttäjiä
  mukaan rasteille?
  Toivon tietoa myös muilta seuroilta,jotta tietää kenen seuran kisoissa voi käydä jos ei kuljeta pankkikorttia mukana?
  Onko kannattavaa näinä muutenkin vähenevinä suunnistajamäärinä !
 3. Kortilla maksaja 2022-05-26 12:48:58

  Useimmat taitavat kulkea rasteilla autolla, joten pankkikortin kuljettaminen mukana ja sen autoon jättäminen suunnistuksen ajaksi ei liene kovin hankalaa? Jos ei ole autoa eikä taskuja, jossa korttia pitää, niin eiköhän sitä silti suunnistamaan pääse. Otetaanhan liikuntasetelitkin vastaan. Tasarahaa varmaan arvostetaan myös. En siis itse ole järjestelyissä mukana, tämä näin sivusta kommenttina.

  Tuli kyllä mieleen, että voisikohan jotain suunnistus-/emitlippuja tms ostaa isomman määrän etukäteen (vaikka pienellä alennuksella per kerta) vaikka hulluna-kaupasta, ja sitten niitä vastaan voisi saada rasteilla kartan/emitin?
 4. Käteisen käyttäjälle 2022-05-26 13:06:02

  Kannattaa jäädä suosiolla kotiin jos tämäkin toive aiheutti maailman romahtamisen. Tuossahan ei kielletty käteidellä maksamista vaan toivottiin pankkikortin suosimista. Näin sivusta seuraajana vain totean.

Vastaa viestiketjuun